Fotografering

Tre attraktiva paket att välja mellan. Till för att passa alla

Utomhus

Två paket där ni får den tid ni behöver för er stund

Bröllop

Tre fantastiska paket att välja mellan. Något som passar just erat bröllop

Körkorts kort och utländska pass/visum 

Pris 299:-

(Svenska pass tar man hos polisen)

Integritetspolicy

Fredag den 25 maj 2018 börjar EUs nya dataförordningslag, GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla och ersätter den tidigare PUL (personuppgiftslagen). I stora drag är mycket sig likt sedan innan, men personuppgiftsskyddet blir nu ännu starkare.Vi vill givetvis att du ska känna dig trygg med att vara kund hos Rulles Foto AB, därför har vi uppdaterat och klargjort en ny integritetpolicy för dig som kund.

1. Personuppgifter 

Personuppgifter som du lämnar i samband med fotografering eller beställning av bilder, så som adress, telefonnummer och epost-adress sparas i ett kundregister. Kundregistret används endast för korrespondens mellan Rulles Foto AB och dig som kund. Du som kund kan när som helst begära att bli raderad ur kundregistret.

2. Lagring av data

All typ av data, huvudsakligen bilder som tas vid fotograferingar, sparas i ett arkiv hos Rulles Foto AB. Du kan när som helst begära att få dina bilder raderade ur arkivet.

3. Publicering av bilder i sociala medier samt vid användning i marknadsföring.

Bilder eller video tagna i samband med en fotografering publiceras aldrig i någon typ av sociala medier, så som Instagram, Facebook, samt aldrig som marknadsföring för Rulles Foto AB, så som webbplatsen, foldrar eller trycksaker, utan samtycke ifrån kund.Godkännande för användning av bilder eller video på sociala medier samt i marknadsföringssyfte görs i samband med fotograferingstillfället.